Bog på vej

256 sider
ISBN 9788755913387
Udgivelsesdato:
31. jan. 2020
Af Doktor Hvirvelvind

Del på Facebook

Indien i en snor

På opdagelse i verdens vildeste dragekultur

I ord og billeder tager Doktor Hvirvelvind læseren med på en anderledes rejse rundt i Indien og videre til Trinidad for at afdække den indiske kampdrages historie, dens enorme betydning for indisk kultur og det professionelle håndværk, der ligger bag.

Millioner af drager sendes som smukke papirsommerfugle til vejrs fra Indiens hustage, når der afholdes festivaler. Drageflyvning er en skattet nationalsport og forbundet med stor prestige, men det er også en kampsport – det gælder om at skære de andres dragesnore over. Hvert år kommer mange mennesker til skade eller mister livet i kampens hede. Det har ført til forbud mod dragerne i mange indiske stater.

Doktor Hvirvelvind taler med dragebyggere, mesterflyvere, sælgere og hverdagsentusiaster – en underholdende og humoristisk mosaik af samtaler, der tilsammen vidner om et Indien, som kun de færreste kommer i nærheden af.

Bogen er spækket med fotos, illustrationer og krydret med faktuelle oplysninger om Indien.

Bag psudonymet Doktor Hvirvelvind står Hans Færch-Jensen, Thorsten Schacht og Herman Wolsgård-Iversen. De har tidligere udgivet bestselleren "Drager der flyver".


Presse / Download

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser