Titel
Titel_indsættes

128 sider
ISBN 9788755913455
Udgivelsesdato:
02. nov. 2020
Af Asser Amdisen

Del på Facebook

Der var engang i et kongerige ikke så langt herfra

Godnatfortællinger fra danmarkshistorien

Asser Amdisen elsker at fortælle historier. Og han elsker historie. Han er historiker og skriver mange artikler og bøger om historie for voksne. Han kan hele Danmarks historie udenad og kan fortælle den lige så hurtigt, det skal være. Derfor kommer han tit i tv eller i radioen, når der er en eller anden historisk begivenhed.

Asser Amdisen er også far, og da hans børn var små, fortalte han dem selvfølgelig godnathistorier, der foregik i Danmarks svundne fortid. Nogle af dem om danske sagnhelte, andre om berømte historiske personer. Det er de historier, han her fortæller til om. Danmarks historie er nemlig fuld af vilde fortællinger om helte og skurke.

I denne bog får du ti gode historier, der strækker sig over cirka tusind års danmarkshistorie. Fra sagntiden møder du blandt andre Danmarks allerførste konge, Skjold, og Holger Danske, der til evig tid vil forsvare Danmark. Du kommer også til at høre om nogle frække vikinger og om en konge, der fik et flag i hovedet. Riddere i rustning er der masser af, og de er bestemt ikke kedelige, og så er der selvfølgelig søhelte som Tordenskjold og Willemoes.

Så luk dine øjne og lad Asser fortælle – med overraskende pointer i hver historie.


Presse / Download

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser