Kemi

203 sider
ISBN 9788755951433
Udgivelsesdato:
01. aug. 2017
Basiskemi
Af Helge Mygind
Ole Vesterlund Nielsen
Vibeke Axelsen

Del på Facebook

Basiskemi C (e-bog), 2. udgave

Basiskemi C er en ny, gennemrevideret udgave af Kemi 2000 C-niveau. Med nyt indbydende layout lægger den som sin forgænger op til en grundig indføring i kemiens grundbegreber, forklaret så alle kan være med.

Bogen kommer rundt om grundstoffer, ioner og ionforbindelser, kovalente bindinger, mængdeberegninger, blandinger, organisk kemi samt syre/base- og redoxreaktioner. Undervejs findes mange opgaver, der sikrer forståelsen af begreberne. Desuden afsluttes hvert kapitel med en opsamling, hvortil der også hører notatark, der kan hentes frit nedenfor.

Bogen er produceret til brug i ungdomsuddannelsernes undervisning i kemi på C-niveau, men kan også anvendes til genopfriskning af begreberne på videregående uddannelser.

"... nærværende bog er en klar forbedring af en i forvejen fin bog. Den får derfor min varmeste anbefaling." – Børge Riis Larsen, Gymnasiekolen

NB: Den anviste pris gælder kun for institutioner, der er oprettet som kunde hos Lix, og du skal være logget ind her, hvis linket til køb nedenfor skal fungere.

Forhandles ikke på haase.dk.
Kan købes til ca. 63,75 DKK Her


Presse / Download

Haase Forlag A/S | Løvstræde 8, 2.tv. | 1152 København K | haase@haase.dk | Salgs- og handelsbetingelser